Η ομάδα της Gmedia βρίσκεται δίπλα σου για να σε υποστηρίξει σε αυτό το μεγάλο βήμα!

Με εμπειρία ετών, πάνω στην κατασκευή ιστοσελίδων και την ηλεκτρονική προώθηση επιχειρήσεων μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση και πάνω από όλα θα είναι εύκολο στην περιήγηση του χρήστη.

Ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως και τις νέες τάσεις του design «χτίζουμε» ένα κατάστημα φιλικό προς τον χρήστη αλλά και εύκολα διαχειρίσιμο από τον επιχείρηση.

Το 2020 μας έδειξε ότι οι ηλεκτρονικές αγορές κατέλαβαν τεράστιο μερίδιο της αγοράς και όλα δείχνουν ότι η καταναλωτική αυτή συνήθεια θα εντυπωθεί στον μυαλό του καταναλωτή συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τις αγορές του!

Μέσα στον μήνα Ιανουάριο θα ανακοινωθεί η δράση «e-λιανικό» μέσω ΕΣΠΑ, η οποία έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους. Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ.

Επικοινώνησε μαζί μας για λεπτομέρειες ώστε να δούμε μαζί την καλύτερη λύση που θα δώσει την δυνατότερη ώθηση στην επιχείρησή σου!