Κατασκευή Iστοσελίδων

webdesign

” If your business is not on the internet, then your business will be out of business”.Bill Gates

Τελικά δεν είχε άδικο το ”αφεντικό της Microsoft” όταν έλεγε ότι στο μέλλον θα υπάρχουν δύο είδη επιχειρήσεων. Αυτές που θα έχουν ιστοσελίδα και αυτές που θα βάλουν λουκέτο.

Το ίντερνετ είναι το μέλλον και κάθε επιχείρηση που θέλει να θεωρείται σοβαρή και με κύρος είναι υποχρεωμένη να έχει την ιστοσελίδα της. Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για είναι η διαδικτυακή σας ”ταυτότητα”. Οι πελάτες σας θα είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν όταν αναζητήσουν κάτι σχετικό με εσάς. Αμέσως θα ψάξουν την ιστοσελίδα σας. Ιστοσελίδες που είναι λάθος στημένες είναι αποτρεπτικές για τον χρήστη στο να σας εμπιστευτεί. Πρέπει να παρουσιάζουν μια συνοχή και να ακολουθούν πάντα τις τάσεις τις εποχής.

 

Αναλυτικά για την Κατασκευή ιστοσελίδων:

Κατασκευή ιστοσελίδων  είναι η διαδικασία δημιουργίας παρουσιάσεων περιεχομένου (συνήθως υπερκειμένου, ή πολυμέσων), οι οποίες προβάλλονται στον τελικό χρήστη του Διαδικτύου, μέσω ενός προγράμματος περιήγησης (browser) ή άλλων υπηρεσιών όπως διαδικτυακή τηλεόραση, ιστολόγια (blogs) και RSS Feeds.

Είναι μια μείξη τεχνικής και δημιουργικής διαδικασίας αλλά πια και digital marketing που περιλαμβάνει τη χρήση πολλών ειδικοτήτων από ανθρώπινους πόρους ( web designer, web developer, digital marketer) που με την εξειδικευμένη γνώση του ο καθένας και την συνεισφορά του σε κώδικα και γνώσεις συνθέτουν στη δημιουργία και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Web design and development:

Η Gmedia με το εξειδικευμένο προσωπικό και το δίκτυο συνεργατών  που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό και τη δημιουργία όλων των μορφών ιστοσελίδων (δυναμική, στατική, e-shop).

Δημιουργία ιστοσελίδων με μοναδικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό, ανάλογα με το προφίλ του πελάτη και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Οι web designers της εταιρείας δημιουργούν μοναδικές προτάσεις ώστε η ιστοσελίδα σας να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα αντανακλώντας πάντα την προσωπικότητα της επιχείρησης.

Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται με άψογο επαγγελματισμό, από ανθρώπους με προηγμένη τεχνογνωσία και εμπειρία.  Επιπλέον η ιστοσελίδας σας, θα αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σε κάθε περίπτωση συμβατή και ευανάγνωστη σε χρήστες Smartphones και Tablets, δηλαδή στη μεγάλη πλειοψηφία χρηστών του διαδικτύου.

Έτσι η υλοποίηση της επένδυση σας στο διαδίκτυο θα σας δώσει τα αποτελέσματα που περιμένετε: αύξηση επισκεπτών= αύξηση πωλήσεων = αύξηση κερδών

Εσείς θα μείνετε πίσω?

Κατασκευή ιστοσελίδων από την Gmedia.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Δωρεάν Μελέτη και προσφορά.