SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

social media management

Τα social media αποτελούν αδιαμφισβήτητα το πιο άμεσο και αποδοτικό δίκτυο επικοινωνίας της επιχείρησης με το κοινό της.

Έτσι, η εταιρεία μας  προχώρησε στην δημιουργία δύο πακέτων διαχείρισης social media για την προβολή της επιχείρησης σας.

Τα πακέτα μας στοχεύουν στην ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης, στην ανάπτυξη μιας συνεχούς και συνεπής σχέσης με το κοινό και στην αύξηση της ορατότητας της επιχείρησης.

Οι τρεις δημοφιλείς δημοσιεύσεις των social media (Facebook, Instagram) είναι οι εξής:

  • Feed

Πρόκειται για τις κλασικές δημοσιεύσεις που βλέπουν οι χρήστες στην ροή τους (εικόνες, carousel, videos). Οι δημοσιεύσεις αυτού του τύπου απευθύνονται στο ήδη υπάρχον κοινό σας αλλά και σε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα μέσα της λειτουργίας explore.

Μέσα στο feed πλέον η πλατφόρμα του Instagram εμφανίζει περιεχόμενο παρόμοιο με τα ενδιαφέροντα των χρηστών πράγμα που αποτελεί ένα νέο μέσο να προσελκύσετε νέο κοινό. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει το περιεχόμενο να έχει συνοχή, συνέπεια και να είναι ξεκάθαρο στο μήνυμα που θέλει να περάσει.

 

  • Stories

Οι ιστορίες σε Facebookκαι Instagram από την άλλη απευθύνονται στο ήδη υπάρχον κοινό μας μιας και είναι ορατές στους followers. Φυσικά είναι σημαντικό να ανεβαίνουν storiesδείχνοντας έτσι ενδιαφέρον για το κοινό σας. Μέσα από αυτές ενημερώνεται τους followersγια τα δικά σας νέα, προσφορές αλλά και τους υπενθυμίζεται πως είστε εδώ για αυτούς.

  • Reels

Τα reelsείναι η πιο πρόσφατη σχετικά κατηγορία δημοσιεύσεων σε Instagram αλλά και Facebook. Είναι δημοσιεύσεις με την μορφή βίντεο σε κάθετη μορφή καλύπτοντας έτσι όλη την οθόνη του θεατή. Η πλατφόρμα πλέον δίνει μεγαλύτερη βάση στα reelsεμφανίζοντας τα σε περισσότερους χρήστες πράγμα που κάνει την δημοσίευση τους απαραίτητη για κάθε brand.

Βοηθούν στην απόκτηση νέων followers και προσφέρουν μεγαλύτερο engagementαπό τα κλασσικά post. Οι απαιτήσεις είναι σαφώς μεγαλύτερες στο να παραχθεί και να μονταριστεί ένα video reel αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει.

 

 

Πακέτο Basic

Στο Basic πακέτο περιλαμβάνεται εβδομαδιαία:

  • 3 post (feed και reels) -2 στο Facebook και 2 Instagram- 
  • 2 stories (Facebook +Instagram)

 

Πακέτο Premium

 

Στο Premium πακέτο social media περιλαμβάνεται εβδομαδιαία:

  • 4 posts (feed και reels) -2 στο Fcebook και 2 στο Instagram
  • 4 stories την εβδομάδα (Facebook+Instagram)